MUTATÓ

minden, ami urbanisztika

Beköszönés

2012. december 05. 20:56 - MUT - Magyar Urbanisztikai Társaság

Kedves Olvasó,

Üdvözlünk a MUTATÓ blogon, a Magyar Urbanisztikai Társaság legújabb felületén. A ma induló blogon olyan urbanisztikával kapcsolatos bejegyzéseket fogunk közölni, amelyek egyszerre érdekesek a szakmában jártas és laikus érdeklődőknek is. Urbanisztika közérthetően, mégis megbízható szakmai tartalommal, a MUT öt évtizedes hagyományaival a hátunk mögött. A MUTATÓ bebizonyítja, hogy a szakmaiság és az olvasás izgalma nem egymást kizáró fogalmak, az urbanisztika pedig nemcsak a szakértőié, hanem mindenkié, aki több irányból vagy nagyobb látószögben szeretné értelmezni a várost, amelyben él. Az a kíváncsiság és mutatni-akarás, ami a MUTATÓ szerkesztőcsapatát jellemzi, olyan sajátos tartalmakat tud létrehozni, ami a mai magyar blogszférában különlegesnek számít.
A blog minden hónapban újabb- és újabb témát jár körbe. Ezeket hol aktualitásokhoz, hol állandó jelenségekhez kapcsolva vezetjük fel és bontjuk ki, állandó címkék alatt. A Nagymutató a havi témához, urbanisztikai érdekességhez közvetlenül köthető, nagyobb lélegzetvételű bejegyzéseket hoz le, míg a Kimutató ugyanezen téma külföldi vonatkozásait mutatja be. A Bemutatóban interjúkat, portrékat közlünk, míg az Iránymutatóban programajánlókat talál az aktív városolvasó. Képmutató rovatunk pedig vizuális kísérleteket, fotóposztokat, kreatív projekteket sorakoztat fel.
Oldalunkon a MUT-ban és partnereinél zajló programok, események beszámolóit éppúgy meg fogod  találni, mint kisebb kutatásnak minősülő, tudományos igényességgel szerkesztett írásainkat.

Engedd, hogy mostantól mi mutassunk meg neked mindent, ami urbanisztika!

A MUTATÓ csapata

Főszerkesztő:
Szabó Gyöngyvér

Szerkesztők:
Balázs Anna
Csobod Luca
Fleischer Sára
Gurdon Balázs
Koniorczyk Borbála
Ongjerth Dániel

Szakmai felelős:
Ongjerth Richárd

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mut-mutato.blog.hu/api/trackback/id/tr254948877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UNIOHID · www.uniohid.hu 2012.12.07. 07:55:44

Kommentek:

"A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben."
Ricsi,
ez a szöveg a lapon - szinte - olvashatatlan, talán ezért nincs komment.
(Egyébként sikert kivánok!)

UNIOHID · www.uniohid.hu 2012.12.07. 19:35:27

@ongjerth: Nagyon apróbetűs. (Vagy a szemüvegem a hibás?:))

Anna Szilágyi 2012.12.08. 15:40:19

Gratulálok a bloghoz, élvezettel olvastam az eddigi cikkeket és várom a folytatást! :)
süti beállítások módosítása